Historiku

Historiku

Në Maj 1990, në Shqipëri u rivendos pas 25 vjetësh liria e besimit. Në Janar 1991, Patriarku Ekumenik i Konstandinopojës zgjodhi Fortlumturinë e Tij, Anastasin, Kryepiskop të Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë,për t’u përballur me shumë prej sfidave që paraqiste rindërtimi i Kishës Orthodhokse të Shqipërisë. Në këtë kohë qeveria ishte në një proces tranzicioni. Të përballur me një të ardhme jo të qartë, kompanitë

Read more