Profili i zyres

Misioni e vizioni

Hyrje Diakonia Agapes është themeluar në vitin 1992 me iniciativën e Fortlumturisë së Tij Kryepeshkopit Anastas, Kryepeshkop i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë. Ajo është zyra sociale, zhvilluese dhe e emergjencës e Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë. Diakonia Agapes filloi aktivitetin e saj duke ofruar ndihmë humanitare gjatë periudhave të emergjencës, e më pas për t’u përshtatur sa më mirë me nevojat

Read more